Mig Any 2016

NOTICIAS

¿TE GUSTARÍA FEDERARTE?

Utiliza nuestro formulario. Resoveremos todas tus dudas

SÍGUENOS

La Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana celebra el seu Mig Any a Altea

El Centre Social d’Altea acollia la celebració del Mig Any de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, que agrupa vora un centenar de grups de teatre amateur de tota la Comunitat entre ells el grup alteà Pla i Revés que va actuar d’amfitrió.

Verónica López, regidora de Benestar Social, va donar la benvinguda a tots els participants provinents de nou agrupacions teatrals de la Comunitat Valenciana, acompanyada de Joan Carratalà, president de Pla i Revés.
Helena Bosch, representant de la Federació explicava que ‘’des de fa uns anys celebren al mes de setembre una jornada que anomenen ‘’Mig Any’’, és una manera de retrobar-nos tots els grups en un encontre de formació, on professionals del sector ens ofereixen cursos de forma gratuïta. A diferència de l’assemblea que celebrem al mes d’abril que té un caràcter més lúdic i festiu’’. 
Enguany s’han oferit dos tallers, un d’il·luminació i so en el teatre, impartit per un tècnic professional; i un de tècnica actoral d’improvisació que va impartir Josep Manel Casany, actor professional. 
Joan Carratalà, president de Pla i Revés, valorava de forma molt positiva este cap de setmana de convivència i formació, ‘’oferit per la Federació i que és una magnífica oportunitat per a totes les agrupacions amateurs per a seguir aprenent’’. ‘’Ha sigut un honor que Pla i Revés fora l’amfitrió d’esta jornada, que a més de formació, també és una forma de donar a conèixer el nostre poble, ja vam acollir l’assemblea fa un parell d’anys i ens va semblar molt interessant ser la seu del Mig Any’’.

ÚLTIMAS NOTICIAS