GRUP DE TEATRE PLA I REVÉS

LOCALIDAD

LOCALITAT

Altea

FECHA DE CREACIÓN

FECHA DE CREACIÓ

10/02/1979
GRUP DE TEATRE PLA I REVÉS

Grupo de teatro

Pla i reves va començar representant sainets i al poc temps s’inicià amb La Passió, única representació d’aquest tipus que es feia aleshores al Pais Valencià en la nostra llengua.
Amb el temps es va convertir en un dinamitzador cultural a la comarca.
Com a continus colaboradors amb les tradicions del poble, escenifiquen tots els anys «l’arribada del Crist a la badia de Altea» a l’inici de les festes patronals, segueixen interpretant La Passió any rere any i les escenes congelades al Via Crucis per Setmana Santa. Sense oblidar la vessant solidària, representen cada any, altruistament, un espectacle per a qualsevol associació, ong, que els ho demane com la Creu Roja, el Cáncer, Càrites etc.
Al llarg d’aquestos anys compten amb mes de 40 muntatges i amb diversos premis. També són organitzadors junt amb l’ Ajuntament d’Altea i la seua regidoria de cultura d’ALTEATRE, mostra federada nacional de teatre amateur.

OBRAS

OBRES

El joc

Autor: Miguel de la Hoz

Idioma: Valenciano

Duración: 90 minutos

VER GALERÍA

Contratación abierta

El joc es una comedia atapeïda de secrets que aniran descubrint-se al llarg de l'obra. Els personatges hauran de treballar junts per escapar de un scaperoom que representa un laboratori nazi farcit de enigmes i misteris...mentre van descobrint se els secrets foscos de cada personatge.

HEREUS…UN PER TU, DOS PER MI

Autor: Joan Carratalà

Idioma: Valenciano

Duración: 90 minutos

VER GALERÍA

Contratación abierta

Ramón i Lluis son dos germàns que passen dels 50. Lluis, fadrí, cuida de la mama, que te 102 anys, mentre Ramón, casat i amb fills el que fa es viure i ficar-se en embolics. Una nit, quand Lluis està a punt d'anar se'n de viatge, apareix Ramón per casa, la mama ha faltat. I ve a buscar la herencia millonaria...pero... Que passa si la mama no vol morir-se i tu estas endeutat fins les orelles i sobre tot en busca i captura per estafador?. I Lluis? Que passarà amb el tímid Lluis que ha malgastat la seua vida cuidant a la mama? Será l'estafador estafat? El lladre robat? El mentider enganyat?...

Imperfectes Coneguts

Autor: Miguel de la Hoz

Idioma: Valenciano

Duración: 90 minutos

VER GALERÍA

Contratación abierta

Una reunió entre antics amics i amigues. Un vinet… o dos! Un hihi, haha. De sobte, tot girarà quan alguna persona proposa jugar amb la caixa negra de les nostres vides. I…. Què passa quan es destapen eixos secrets, eixa caixa de trons? Pot haver-hi marxa enrere? Es veuran afectades les relacions? Una tragicomèdia que ens portarà a meditar sobre la simplicitat de la vida i la fragilitat de les persones, sobretot quan depenem de dispositius que créiem inofensius, però que ens ho poden robar tot.

GALERÍA

GALERIA

VÍDEOS

No hay vídeos en el perfil