Qui SOM?

FEDERACIÓ DE TEATRE AMATEUR

NOSALTRES

FEDERACIÓ DE TEATRE AMATEUR

La Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana (FTACV) reuneix més de 100 grups de teatre amateur dels pobles i ciutats de les nostres tres províncies, València, Alacant i Castelló. Amb més de 35 anys d’història i tradició teatral, la FTACV s’ha convertit en un referent en el món del teatre amateur i davant les diferents institucions públiques amb les quals compartim l’àmbit cultural, en particular amb l’Institut Valencià de Cultura.

La història de com els grups de teatre amateur valencians van començar a federar-se es remunta a 1987 al I Congrés de Teatre Amateur de La Comunitat Valenciana a Elda, quan diferents grups amb una gran tradició artística van establir les bases de la FTACV, després del qual es va celebrar la primera assemblea a Alzira, el 1988. Des d’aleshores, la nostra capacitat de vertebrar el teatre ens porta també a tindre un contacte estret amb altres federacions espanyoles i internacionals com CIFTA (Consell Internacional de Federacions de Teatre Amateur de Llengua Grecollatina) i AITA (Associació Internacional de Teatre Amateur).

En la promoció del teatre amateur valencià participem com a suport en més de 25 mostres i festivals de teatre amateur de la Comunitat Valenciana, organitzem un complet programa de formació teatral i generem fòrums de trobada entre els grups membres. Mai oblidem l’element que ens uneix i ens dona un objectiu, la passió pel teatre. És amb aquest objectiu amb el qual els grups de la FTACV encarem un nou futur ple d’oportunitats.

 

JUNTA DIRECTIVA

Matías Gonzalez

PRESIDENT
Melpómene Dacria. Elx
presidente@teatreamateur.org

Mª Teresa Cerdá

VICEPRESIDENTA
Ayusteatro. Ibi
vicepresidente@teatreamateur.org

Vicent Giner

VOCAL
Agora. Carcaixent
605 953 400 / teatre@teatreamateur.org

MANUEL VIVÓ

TRESORER
La Manta al Coll. Valencia
tesorero@teatreamateur.org

ENRIQUE JUAN TEBAR

COMPTADOR
Grup de Teatre Els Escalons. Benetússer

JOSE MIGUEL ORTOLÁ

VOCAL
Ágora. Carcaixent

HELENA BOSCH

VOCAL
Avant va el carro. Alginet

ANTONIO JESÚS ARBELOA

SECREATRI
Amigos del Teatro. Castelló

MARIA JOSÉ LIZONDO PALLARÉS

VOCAL
Coturno Teatro. Torrent

vanessa gradolí bea

VOCAL
NamasTEatre. València

rubén sales rodríguez

VOCAL
Amigos del Teatro. Castelló

GRUPS FEDERATS

Més de 100 grups repartits per tota la comunitat formen part de la Federació. Descobreix-los en aquest mapa o al nostre directori.